C-Meiden op het bordes van het gemeentehuis
C-Meiden op het bordes van het gemeentehuis (Foto: HCW)

HCW C-Meiden kampioen!

Afgelopen zondag was de kampioenswedstrijd van HCW C-Meiden tegen Blauw-Wit in Ruurlo.

De meiden gingen goed van start, na 2 minuten stond HCW al voor met 3-0. Daarna verliep de eerste helft wat rommelig, waarbij de zenuwen ongetwijfeld mee speelden. HCW ging de rust in met 9-6. In de tweede helft werden ze met alle toeters en bellen aangemoedigd door een enorme hoeveelheid fans die meegereisd waren vanuit Winterswijk. Dit motiveerde

enorm en daardoor scoorden ze een paar keer achter elkaar. De rest van de wedstrijd verliep wat zenuwachtig. Maar toen het fluitsignaal klonk en er 17-11 op het scorebord stond, wisten ze, vergezeld van een daverend applaus, ze zijn kampiooen!

Na het gejuich en de groepsknuffel, ontvingen ze van de ouders een kampioenshanddoek met onze eigen naam erop, bloemen van HCW Dames 2, een medaille, een kapioensshirt en bloemen van het bestuur van HCW en natuurlijk heel veel felicitaties van iedereen die was meegegaan naar Ruurlo.

Vanuit Ruurlo gingen ze met het hele team eten bij BijHillen. Toen de buikjes gevuld waren, gingen ze met de huifkar al zingend door het dorp om op het bordes bij het gemeentehuis nog een extra feestje te vieren. Iedereen die heeft bijgedragen aan dit geweldige kampioensjaar: bedankt!

OVERIGE UITSLAGEN:

HCW E1-Jeugd - OBW E1                                         11-12

HCW D1-Jeugd - HV ERIX D2                                 19-11

Kedingen HC1 - HCW C-Jongens                         14-17

Handbal Olympia - HCW B-Jongens                         25-21

HCW Dames Mid-week – Artemis ’15                        4-19

H.V. Borhave DS3 - HCW Dames 1                         24-15

Meer berichten