Vertegenwoordigers van de Open Healingavonden en De Speelgoedbank.
Vertegenwoordigers van de Open Healingavonden en De Speelgoedbank. (Foto: Anita Duenk)

Opbrengst Open Healingavonden bij Ankomm'n voor Speelgoedbank

Corle - Irene Huiskamp, Anita Duenk en Linda Brink organiseren deze avonden kosteloos. Wel staat er een pot voor een vrije gift. De afgelopen maanden is een mooi bedrag bij elkaar gespaard van €118,45. Dit bedrag is beschikbaar gesteld aan de Speelgoedbank.

Zo hopen Anita, Irene en Linda dat elke kind aan mooi speelgoed geholpen kan worden. De Open Healing-avonden vindt één keer per twee maanden plaats. Men kan aansluiten bij één van de aanwezige healers. Maandag 1 april is de volgende Open Healingavond. Van 20.00 tot 21.00 uur kunt u een healing ontvangen van ongeveer 10 minuten. Zo kunt u kennis maken met de werkwijze van de aanwezige healers en ervaren of het iets voor u is.De healing vervangt geen reguliere zorg en de healers stellen in geen enkel geval diagnoses. Een healing kan een fijne en mooie aanvulling van de reguliere geneeskunde zijn. Toegang is vrij, een vrije gift voor het goede doel is welkom.

Gastgalerij Ankomm’n vind je aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Heb je een vraag? Neem dan contact met Irene Huiskamp, tel. 0624274766 of Linda Brink, tel 0618754584.

Meer berichten