De drie beste honden in de jubileumshow van de KCW in januari.
De drie beste honden in de jubileumshow van de KCW in januari. (Foto: Ronny Elschot)

Voorjaarscursussen hondentraining Kynologenclub Winterswijk beginnen op 1 april

Winterswijk - Op maandag 1 april beginnen alle hondentraining op het veld van de Kynologenclub Winterswijk en Omstreken. Aanmelden kan op 25 en 26 maart op de inschrijvingsavonden.

Om deel te kunnen nemen aan onze cursussen moet u lid zijn van onze vereniging. De minimum leeftijd voor deelname is 14 jaar. Het lidmaatschap bedraagt €20,00 per kalenderjaar. Naast het lidmaatschap betaalt u voor deelname aan een seizoenscursus per hond € 45,00. Uw hond(en) moet goed gechipt en ingeënt zijn, voordat u aan de trainingen deelneemt. U bent zelf aansprakelijkheid voor uw hond(en) tijdens de cursus.

U kunt lid worden en zich inschrijven in het KCW-clubhuis op het veld van KC-Winterswijk: Frerikshof 7, 7103 CD Winterswijk. Op maandag 25 maart van 20.00-21.00 Groep A: beginners– vanaf 6 maanden; Groep B: gevorderden en FCI Obedience (= gehoorzaamheid): beginners, I, II en III. Op dinsdag 26 maart van 20.15-21.00: Puppycursus (tot 6 maanden) en behendigheid A, B, C. Voor de cursus behendigheid moet de hond minimaal 1 jaar oud zijn en in het bezit van het A-diploma. De kosten voor de cursussen van de FCI-Obedience Beginners, I, II en III zijn exclusief examenkosten voor het landelijke examen en het eventuele werkboekje of het logboek.

Inlichtingen via het secretariaat info@kcwinterswijk,nl of de website van KC Winterswijk.

Meer berichten