Impressie assortiment en sfeer MixStore.
Impressie assortiment en sfeer MixStore. (Foto PR)

MixStore Winterswijk biedt kansen aan gepassioneerde ondernemers

Winterswijk - De rol van de winkel verandert. Beleven is het nieuwe winkelen en het contact met klanten krijgt een nieuwe betekenis. Combinatiewinkels op basis van nieuwe concepten verschijnen meer en meer in Nederland, zoals de AH die samengaat met de Hema. De eigenaren van het winkelpand in de Roelvinkstraat, naast Ekoplaza, spelen daar nu ook op in.

''Samen met de gemeente Winterswijk, die dit nieuwe concept omarmt, zien wij dit graag ingevuld met een variatie van zelfstandige ondernemers met producten en activiteiten op het gebied van (local) Food, Lifestyle en Cultuur", aldus Monique van Reisen, woordvoerster namens de eigenaar van het winkelpand.

Ondernemers worden uitgenodigd voor dit nieuwe concept, waarbij zij gezamenlijk de regie voeren. Met hun expertise, kwaliteiten en passie presenteren zij hier hun producten en diensten en laten de consument beleven, proeven en kopen. Hierbij valt te denken aan lokale (vers)producten zoals mooie kazen, brood en taarten, verse sappen. Daarbij vindt men er lichte horeca zoals een koffiebar en ook bijbehorende lifestyle producten. De Mixstore biedt ook ruimte voor culturele activiteiten zoals besloten muzikale optredens en boeklezingen.

De kracht van een MixStore is de diversiteit aan ondernemers, het assortiment en hun activiteiten. De MixStore wordt een unieke beleving voor een breed publiek op een stoere locatie. En zal daardoor veel meer bezoekers hebben dan de traditionele, op zichzelf staande winkel

Interesse als ondernemer? Meer informatie of aanmelden op mixstorewinterswijk.nl

Meer berichten