Corine Hoijtink
Corine Hoijtink

Corine Hoijtink nieuw gezicht bij Fysio Gasthuus

Winterswijk - Na 34 jaar neemt Hermen Westenbroek per 1 maart afscheid van Fysio Gasthuus. De succesvolle fysiopraktijk is reeds sinds 1985 actief aan de Gasthuisstraat 64 in Winterswijk. Vanaf heden is Corine Hoijtink werkzaam bij Fysio Gasthuus. Samen met Herman Schäperclaus en Esther Voskuil is zij ook mede-eigenaar van de fysiotherapiepraktijk.

Corine had altijd al wel de wens om in de toekomst als zelfstandig ondernemer werkzaam te zijn, maar toch kwam deze kans om in Winterswijk aan de slag te gaan eerder dan verwacht.

Corine heeft de afgelopen jaren in verschillende praktijken gewerkt als (bekken-) fysiotherapeut. Vanaf 2010 geeft ze naast haar werk ook ZwangerFit-lessen. Dit is bevallingsbegeleiding  en fitness training voor zwangere en pas bevallen jonge moeders. Sinds 2014 is ze afgestudeerd samen met Esther als bekkenfysiotherapeut. 

Fit for 2
Op dit moment is Corine in verwachting van haar tweede kindje. Vanaf september start ze met Fit for 2. Dit is gebaseerd op het ZwangerFit principe. Belangrijkste kenmerken zijn persoonlijke begeleiding tijdens training die gericht is op de zwangere en pas bevallen vrouwen. Fysio Gasthuus streeft er na om dit in een kleine groep van maximaal 7 personen aan te bieden.
Naast (bekken)-fysiotherapeut is Corine gespecialiseerd in Dry Needling, dit is het prikken met acupunctuur naalden in pijnlijke spierpunten. Verder beheerst ze de NIMOC techniek, dit is een uitwendige techniek specifiek voor patiënten met stuitgerelateerde pijnklachten. 

Kinderbekkenfysiotherapie
Deze versterking van het team zal er voor zorgen dat Esther zich meer kan richten op de kinderbekkenfysiotherapie. Dit is een nieuwe specialisatie binnen Fysio Gasthuus. Speciaal voor kinderen tussen de drie en achttien jaar met bedplassen, urineverlies overdag, terugkerende blaasontstekingen, obstipatieklachten en buikpijnklachten. 

Bij Fysio Gasthuus kunt u uiteraard ook terecht voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie en (kinder) bekkenfysiotherapie. 
Meer info: 0543-520070 of mail naar gasthuus@planet.nl. 
www.fysiogasthuus.nl 

Meer berichten