Foto: Jeroen Horsthuis

Luifelworkshops bij Obelink Vrijetijdsmarkt

Winterswijk - Wie op zoek is naar een nieuwe luifel voor de caravan of camper, kan terecht op de luifelspecial van Obelink Vrijetijdsmarkt op zondag 17 maart. Luifel-rproducent Fiamma geeft diverse workshops. Deelname aan de workshops is geheel vrijblijvend en na afloop is er tijd voor vragen. Obelink is zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor de kampeerder die graag met de caravan of camper rondtrekt, is een luifel ideaal. Een luifel blijft onderweg opgeborgen in een zak of in de cassette en kan bij aankomst op de camping eenvoudig uitgedraaid worden. Op deze manier heb je meer bescherming tegen de zon, maar zit je ook beschut bij slecht weer.

Cassette- en zakluifels

Er zijn twee soorten caravanluifels: cassette- en zakluifels. Een cassetteluifel is een luifel die aan de caravan of camper wordt vastgeschroefd. Een zakluifel schuif je door de caravanrail, en kan dus ook op ieder gewenst moment weer verwijderd worden van de caravan of camper.

In de winter is er bij Obelink hard gewerkt aan een nieuwe luifelafdeling. De luifels zijn nu samen met de voortenten op één afdeling te vinden. Obelink Vrijetijdsmarkt heeft door al deze veranderingen momenteel de grootste Fiamma- en Thule-showroom van heel Europa.

www.obelink.nl

Meer berichten