Muziek Amsterdam met aan de piano Jacobus den Herder
Muziek Amsterdam met aan de piano Jacobus den Herder (Foto: Foppe Schut)

De Zingende Prinses is haar stem kwijt

Winterswijk - Help, de zingende prinses is haar stem kwijt! Ze is ten einde raad. Samen met de kinderen in het kerkje gaat ze op zoek. Gelukkig is er de magische stemwijzer. Daarmee komen de prinses en de kinderen in de vier windstreken, waar ze gaan speuren naar het toverlied. Samen ontdekken ze heel veel verschillende soorten muziek en muziekinstrumenten. Zou het de prinses en de kinderen lukken om de stem van de prinses terug te vinden?

Deze voorstelling voor kinderen van 3 tot 7 jaar (en ouder natuurlijk) bevat prachtige arrangementen van bekende klassieke muziek, zoals aria’s van Bernstein, Mozart, Bizet en Offenbach, maar ook een hele reeks bekende kinderliedjes die iedereen natuurlijk mee kan en mag zingen.

Muziek Amsterdam bestaat uit een ensemble van zang, piano, cello en slagwerk onder leiding van Jacobus den Herder (1985, piano). De kinderen maken kennis met verschillende muziekstijlen en leren muziekinstrumenten kennen. Samen met een verteller gaan de kinderen en hun (groot)ouders mee op een muzikale reis naar de verste uithoeken van de wereld.

Kaarten voor dit optreden op zondagmiddag 24 februari om 15.00 uur zijn voor €7,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen vanaf 3 jaar te bestellen via Theater De Storm of nog aan de deur van het Doopsgezind Kerkje, Torenstraat 4 in Winterswijk.

Meer berichten