Uitslag viertallen De Robber

Winterswijk – na 5 avonden is de strijd gestreden: de uitslag van het viertallen bij Bridgeclub de Robber is bekend. De competitie wordt jaarlijks gespeeld direct na de nieuwjaarsdrive. Door de afwijkende puntentelling van het viertallen kunnen per avond grote verschillen tussen de teams ontstaan. Hierdoor blijft het tot het laatste spel aan toe erg spannend. De competitie wordt in 3 klassen gespeeld.

Winnaar van de hoogste klasse (bovenbouw) werd het team Siegmann, bestaande uit Gabi Siegmann, Juta Tausendfreude, Pari van Booma en Cezar Birsan. Zij behaalden 81 uit 100 punten.

In de middenbouw behaalde het team Bosman 70 uit 100 mogelijk te behalen punten. In het team werd gespeeld door Henk en Marijke Bosman, Joop Peters, Truus Jansen en Willemien Berenschot.

Coach Johan Vreeman behaalde met zijn team 65 uit 100 punten in de onderbouw. Zijn team bestond uit Jacob Vroegindeweij samen met de dames Magriet Pfrommer en Ria Addink.

In totaal namen 22 teams deel aan de viertallen competitie. De Robber gaat vanaf volgende week verder met de wekelijkse paren competitie op de dinsdagavond.

Meer berichten