Foto: PR

Gratis schetsadvies Wenninkhof voor een tuin zonder zorgen

Het is weer bijna lente, tijd om aan de slag te gaan in de tuin! Op 9 en 10 maart worden de tuinadviesdagen georganiseerd bij het grootste tuininspiratiepark van Nederland, De Tuinen van Appeltern. Tijdens deze dagen geeft Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof samen met tientallen andere Appeltern Tuinexperts gratis tuinadvies. Je wordt op weg geholpen door één van de Appeltern Tuinexperts. Je betaalt alleen entree voor toegang tot het park.

Meddo - Tijdens de tuinadviesdagen wordt duidelijk welke keuzes het beste bij jouw tuin passen. Daarnaast geeft Ben van Ooijen, directeur van De Tuinen van Appeltern, je allerlei tips en trucs op het gebied van je tuin. Ook worden de veelgemaakte tuinfouten besproken tijdens deze vermakelijke én leerzame dag.

'Een tuin waarin je meer kunt genieten dan werken, dat wil toch iedereen? In Appeltern vinden ze dat het dan geen stenen tuin mag worden. Een tuin zonder beplanting is geen tuin', zegt Ben van Ooijen. 'En dan nog is het onderhoud heel goed regelbaar. Hagen die nauwelijks gesnoeid hoeven te worden, borders met makkelijke planten of een vijver die helemaal geen werk met zich mee brengt. Onze tuinexperts kennen alle trucs om gelukkig te worden in een tuin met zo min mogelijk werk.'

Wensen

Neem zelf foto's en video's mee, dan zorgen de ervaren hoveniers ervoor dat jouw wensen en ideeën al schetsend worden besproken en toegepast in de plannen. Met dit schetsadvies word je op weg geholpen om een tuin te ontwerpen die perfect bij jou past. Ook zonder groene vingers laten we je zien dat we samen een heel eind kunnen komen.

Op 1 maart wordt De Tuinen van Appeltern weer geopend. De voorjaarszon gaat weer schijnen, de bloemen gaan weer bloeien en de tuin ontwaakt uit zijn winterslaap. Het park met meer dan 200 voorbeeldtuinen is weer helemaal klaar voor de lente. Tijdens de tuinadviesdagen is er natuurlijk ook tijd om het park te bekijken, genoeg tijd om inspiratie op te doen dus.

Schetsadvies

Lijkt het je leuk om gebruik te maken van gratis schetsadviezen tijdens de tuinadviesdagen? Meld je dan aan via www.appeltern.nl. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de tuinadviesdagen zijn erg geliefd bij tuiniers in het hele land. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 8 maart om 10:00 uur.

appeltern.nl

Meer berichten