De Hof van Kairos
De Hof van Kairos

Winterwandeling voor het goede doel

Kotten - Op zaterdag 16 februari houdt het Roparunteam 100%RunningWinterswijk in samenwerking met De Hof van Kairos een winterwandeling door Kotten. Een mogelijkheid om zelf te zien en te ervaren waarom De Hof van Kairos uniek in Nederland is. De opbrengst van de wandeling gaat naar Roparun. Zij steunen projecten die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen. De Hof van Kairos zo’n project.

De wandeling zal ongeveer 10 km zijn. Mocht je niet kunnen of willen wandelen maar wel mee komen lunchen, dan kan dat ook. Om 10.00 uur is de opening met een kopje koffie/ thee en een uitleg over De Hof van Kairos waarna de wandeling start 10.30 uur. Om 12.30 uur is er een lunch. Stevige schoenen zijn aan te raden. Honden zijn welkom op de wandeling, maar niet in de Hof.

Hof van Kairos is te vinden aan de Vosseveldseweg 17 Kotten. Parkeren langs de Vosseveldseweg of langs de Bekeringweg. Kosten € 15 per persoon, graag contant en gepast betalen als je komt. Aanmelden via info@100runningwinterswijk.nl of op 06-44884425 of 06-10852829 (’s avonds of per appje)

De Hof van Kairos is een unieke plek in Nederland, zowel qua ligging als qua functie. De diagnose kanker heeft een enorme impact op iemands leven. Voor veel mensen wordt het leven nooit meer zoals het was. Levensvragen komen naar de oppervlakte. De Hof van Kairos is een plek waar iemand tot rust kan komen, een plek waar inspiratie op wordt gedaan om vervolgens weer zijn/haar weg te gaan. Een pleisterplaats voor de ziel.

www.hofvankairos.nl

Meer berichten