Links (staand) Wim ten Damme en rechts (zittend) Bennie de Roos
Links (staand) Wim ten Damme en rechts (zittend) Bennie de Roos (Foto: pr@fctrias.nl)

Bennie de Roos en Wim ten Damme 70 jaar lid FC Trias

Tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie van FC Trias op 6 januari kon voorzitter Bart Berenschot maar liefst twintig jubilarissen in het zonnetje zetten.

Winterswijk- Naast een aantal 12,5 jarige jubilarissen waren er opnieuw een groot aantal leden die gehuldigd werden voor hun 25, 40, 50 en zelfs 60-jarig lidmaatschap. Dit onderstreept voor FC Trias maar weer eens, dat de leden zich erg verbonden voelen met FC Trias, jarenlang lid blijven en de vereniging blijven steunen.

Speciale woorden waren er voor de jubilarissen in de zogenaamde ‘buitencategorie' (70 jaar lid) namelijk, Bennie de Roos en Wim ten Damme. Samen zijn ze al meer 140 jaar lid waarbij ze beide in 1948 begonnen te voetballen en daarbij vele successen hebben geboekt. Na hun sportieve carrière hebben Bennie en Wim zich nog jarenlang, op allerlei manieren, ingezet voor FC Trias. Ook nu zijn beide nog regelmatig als enthousiaste supporter te zien op 't Huitinkveld. Voor alle jubilarissen was er, naast mooie woorden en bloemen, ook een passend aandenken.

Meer berichten