Tim Bruggink met de wisselbeker.
Tim Bruggink met de wisselbeker.

Tim Bruggink en Ruben Grievink clubkampioen tafeltennis

Afgelopen week werden de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld. Eerst werd er maandag gestreden door de jeugd.In een poule van zes werd er uitgemaakt wie zich clubkampioen 2018 mag noemen. Na veel spannende wedstrijden was de verrassing niet heel groot. Titelverdediger Ruben Grievink was ongenaakbaar en won al zijn wedstrijden. Tweede werd Davey Fles.

Winterswijk - Zaterdag werd er bij de senioren gestreden om de titel, en omdat Jegish Zakharian niet meedeed gaf dit kansen voor een flink aantal spelers. Eerst werd er gespeeld voor plaatsing in de A of B poule.Hier waren er al een aantal verrassingen. Zeker ook omdat de jeugd zich kon meten met senioren.

De A-Poule was dan ook goed bezet door Jeugd en wat oudere jeugd.Davey Fles en Ruben Grievink zitten de senioren op de hielen en waren allebei dicht bij een verrassing,maar na veel strijd en lange vijfsetters, werd de finale uiteindelijk gehaald door Caspar Wiegerinck en Tim Bruggink. In deze finale knokte Caspar zich na een 2-0 achterstand nog terug tot 2-1, maar toen was de energie op. De beter spelende Tim Bruggink won zo dik verdiend en voor het eerst de titel Clubkampioen 2018.

Ongelukkige start
In de B-poule was Jeroen Nijenhuis de beste. Na een ongelukkige start van de dag moest hij plaats nemen in B-poule terwijl hij vorig jaar nog clubkampioen was. Toch moest hij flink zijn best doen om de finale te halen en te winnen van Timo Scharenborg,die knap tweede werd. In de laatste ronde werd er als soort van troost nog gestreden om de C-poule beker. Good old Leo Holleman was hier de sterkste en mocht de beker meenemen. Tussendoor is er ook nog een dubbeltoernooi gepeeld, ook hier waren het Tim en Timo die met de prijzen naar huis gingen.

Na een lange, zware maar mooie dag voor de club werd er afgesloten bij de Chinees waar alle ins en outs van de dag nog eens werden doorgenomen.

Meer berichten