Leonie Hesselink, Miss World Netherlands
Leonie Hesselink, Miss World Netherlands (Foto: Miss World)
Wordt Leonie Miss World?

Leonie: 'Tóch geëindigd in top 40 Miss World!'

Goedemorgen winterswijk!

Inmiddels van de jetlag bekomen... ik ben weer veilig terug in Nederland na een reis van 30 uur. Wat is het koud hier! ;-)

Het is alweer vijf dagen geleden dat de finale van Miss World plaats vond. Helaas, ik zat niet bij de top 13 van jurykeuzes. 17 van de top 30 waren al voortijdig bekend gemaakt. De overige 13 werden gekozen door de achtkoppige jury. Door het winnen van Fast track events of door je Beauty with a purpose-project. Maar... ik ben wél in de top 40 geëindigd als nummer 36! Mede dankzij al jullie stemmen! En Nederland is héél vaak te zien in alle filmpjes. Het was bijna opvallend, zo vaak. Zodra de finalefilm beschikbaar is zal ik deze aan jullie doorgeven.

De finale was ontzettend gaaf. De adrenaline, de artiesten, het publiek, de outfits... wát een avond! We hadden zo vaak geoefend, alles verliep op rolletjes. De prachtige Vanessa uit Mexico ging er met de titel vandoor. Zo verdiend! Ze zet zich in voor prachtige aangrijpende doelen in Mexico, zoals de armoede waarin veel jonge kinderen verkeren. Haar project wordt nu gefinancierd en ze zal zich wereldwijd inzetten in de projecten die Miss World steunt. Ik vind het erg leuk om haar te volgen komend jaar.

Ik wil heel graag iedereen bedanken die mij gesteund heeft deze vijf weken lang. Zonder jullie had ik dit niet kunnen bereiken. Mijn doel is bereikt om Nederland beter op de kaart te zetten. Dit is zeker gelukt en ben ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Het komende halfjaar zal ik nog druk bezig zijn met verschillende activiteiten als Miss World Nederland. Het houdt natuurlijk niet op na China. Ik ga mij hard inzetten en jullie gaan zeker nog veel van mij horen. Stay tuned!

Liefs,
Leonie Hesselink

Meer berichten