Foto:
Wordt Leonie Miss World?

'Miss World Netherlands' Leonie: 'Morgen allemaal kijken naar finale van Miss World!'

Onze charmante Winterswijkse topper Leonie Hesselink, op 10 juni uitgeroepen tot Miss World Nederland, is afgereisd naar Sanya (Hainan) in China voor de Miss World verkiezing. Samen met deelneemsters uit 120 landen moet ze elke dag 'shinen' en wordt ze onderworpen aan diverse opdrachten. Exclusief voor de Winterswijkse Weekkrant doet de 26-jarige schoonheid uit Kotten verslag van haar belevenissen.

Hey Winterswijk!,

Ik heb helaas nauwelijks tijd om een update te doen, zo druk ben ik met de laatste voorbereidingen! We hebben de hele week getraind in de arena waar we morgen al de finale dansen!

Alle camera's staan goed, al onze kleding past en onze posities zijn bepaald. Gaan jullie kijken morgen?! Het wordt zo gaaf!
Volg de Miss World Facebookpagina om daar de livestream te kunnen zien om 12.00 uur morgenmiddag. (Dus niet mijn eigen Miss World Netherlands pagina!)

Ik hoop héél erg dat jullie gaan kijken! Want... misschien heb ik jullie stemmen nog nodig. We gaan van de 118 naar de top 30, naar de top 12 en dan een top 5. De top 30 is al een ontzettende uitdaging, dus vreselijk spannend.
Zal Nederland er dan éindelijk een keer in zitten...?

Liefs Leonie,
jullie Miss World Netherlands

Meer berichten