Teams uit verschillende buurtschappen en wijken strijden tijdens het Bierbal in de Harmonie om de titel `beste bierdrinkers van het jaar`. (Foto: PR)
Teams uit verschillende buurtschappen en wijken strijden tijdens het Bierbal in de Harmonie om de titel `beste bierdrinkers van het jaar`. (Foto: PR) (Foto: PR)

Bierbal en Superkerstbal met Tsjoek Disco

WINTERSWIJK - Voor de 29e keer houdt Tsjoek Disco het bekende Bierbal. De grote zaal van De Harmonie is op de middag van tweede kerstdag de plek waar feestneuzen terecht kunnen om de kerstdagen op een iets andere manier te vieren.

Tsjoek Disco zorgt voor feestelijk aankleding en verlichting van de zaal, en zorgt dat er 's avonds kan worden doorgefeest tijdens de afterparty. En natuurlijk doet het Bierbal zijn naam eer aan: er is een bierrace, er zijn bijzondere bierdrinkgereedschappen en alles wordt omlijst met stevige rock en dance van TsjoekDisco.

Hoogtepunt van de happening is altijd het spektakel, waarbij teams uit verschillende buurtschappen en wijken strijden om de titel `beste bierdrinkers van het jaar`. De benodigde acht teams (van drie personen) voor deze bierrace kunnen zich opgeven aan de bar. Mooi zou zijn dat ze verschijnen met de naam van hun team op hun shirt. De muzikale omlijsting is in handen van dj Jimmy en de Bierrace wordt gepresenteerd door Mister Bacchus van Tsjoek Disco drive-in show. Deze vrolijke kerstviering begint om 15.30 uur, rond 20.45 uur wordt het Bierbal swingend afgesloten. Afgelopen is het dan echter allerminst, want om 21.00 uur begint het Grote Superkerstbal met onder andere DJ Superdeluucks. De entree bedraagt eenmalig 5 euro, dit polsbandje is zowel 's middags als 's avonds geldig. Minimum leeftijd 18 jaar.

Meer berichten