Links: Anita Eeltink, rechts: Renate Grevers
Links: Anita Eeltink, rechts: Renate Grevers

Gezonder leven doe je zelf

Op woensdag 9 januari organiseren Renate Grevers (Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk) Anita Eeltink (Praktijk EFT-Aalten) opnieuw een gratis informatieavond over het praktische begeleidingstraject 'Grip op je eetgedrag'.

Winterswijk/Aalten - Dit individuele basistraject van 8 weken is bedoeld voor mensen die gezonder willen leven, maar steeds vervallen in met name oude of ongezonde eetgewoonten. Kortom: voor mensen die weer de baas willen worden over eten in plaats van andersom. Belangstellenden zijn om 20:00 uur welkom aan de Akkermateweg 10 te Aalten.

Renate Grevers: “De kracht van onze begeleiding zit hem in de praktische begeleiding op het gebied van voeding en bewegen in combinatie met het beïnvloeden van de mentale kant van het eetgedrag. Mijn adviezen zijn praktisch en persoonlijk waardoor ze optimaal aansluiten bij de voorkeur van de persoon. Er wordt onder andere gestreefd naar een stabielere bloedsuikerspiegel, waardoor de trek naar zoetigheid bij de meeste mensen veel minder of weg is.”

Anita Eeltink begeleidt de deelnemers op mentaal vlak: “Vaak is er sprake van onderliggende emoties en belemmerende overtuigingen die ongezonde eetgewoonten in stand houden. De technieken die ik gebruik, staan bekend om de snelheid waarmee ze deze ongewenste overtuigingen, zonder lange praatsessies, kunnen ombuigen. Het effect is dat het daarna makkelijker is om van binnenuit gezondere keuzes te maken.”

Voor wie?
'Grip op je eetgedrag' is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar en ouder, zonder medisch onderbouwd dieet en die niet lijden aan een vastgestelde eetstoornis.

Vergoeding zorgverzekeraar
Afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering is het mogelijk de kosten voor dit traject (gedeeltelijk) vergoed te krijgen.

Gratis en vrijblijvende informatie-avond
Woensdag 9 januari om 20.00 uur aan de Akkermateweg 10 te Aalten (deur open om 19:45)
Meer informatie: Renate Grevers 06 - 37 44 62 22 Anita Eeltink 06 - 55 90 85 60
Aanmelding voor het programma en/of opgave voor de informatieavond graag per telefoon of email: info@praktijk-gezondgewicht.nl of via de website www.praktijk-gezondgewicht.nl/grip-op-je-eetgedrag

Meer berichten