Vorige Stekkie Kerstmarkt in wijkcentrum Mondriaan
Vorige Stekkie Kerstmarkt in wijkcentrum Mondriaan (Foto: Theo Tetelepta)

Proef de sfeer van de Stekkie Kerstmarkt

Deelnemers en vrijwilligers van 't Stekkie, vrijetijdsgroep voor mensen met een verstandelijke beperking, organiseren weer een kerstmarkt. Bij de vorige edities was de belangstelling groot. Veel mensen weten de Stekkie Kerstmarkt te vinden.

Winterswijk - De Stekkies zoals de deelnemers liefkozend worden genoemd hebben er veel plezier aan beleefd. Naast de vele bezoekers was het ook een gelegenheid dat families, vrienden en kennissen de gelegenheid te baat nemen om deze bijzondere stekkieavond te bezoeken. Ook de vrijwilligers beleven er veel plezier aan om de Stekkie Kerstmarkt te organiseren.

De verschillende activiteitengroepen zijn de afgelopen en de komende week druk geweest om er weer een gezellige en sfeervolle kerstmarkt van te maken. De Creativiteitsgroep maakt diverse kerstartikelen en knutselt andere hebbedingetjes in elkaar die te koop worden aangeboden. De hapjes en de drank is in handen van de Kookgroep. Zij zorgen ervoor dat bezoekers worden voorzien van koffie, thee, glühwein, koekjes en andere lekkernijen. Verder zorgt de Muziekgroep voor de vrolijke noot door kerstliedjes ten gehore te brengen. Verder worden de bezoekers hartelijk ontvangen met de verkoop van loten met diverse mooi prijzen. Kortom, een Stekkie Kerstmarkt is voor bezoekers een belevenis die de moeite waard is om te mee te maken.

De Stekkie Kerstmarkt wordt gehouden op donderdag 13 december a.s. en vindt plaats in het WUh, Torenstraat 9 in Winterswijk. De markt duurt van 18.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten