De mixpartijen van Vera/Niek en Judith/Jeroen.
De mixpartijen van Vera/Niek en Judith/Jeroen. (Foto: Pieter Schreurs)

't Pluumke'67 1 toont veerkracht

Op zondag 11 november reisde team 1 af naar Apeldoorn voor de wedstrijd tegen de hoofdmacht van Appoldro. ’t Pluumke’67 kon de 2e plek in de competitie verstevigen door een goeie uitslag neer te zetten maar Appoldro is de laatste weken op dreef.

Winterswijk - De Winterswijkse ploeg speelde ook niet in de vaste opstelling aangezien ze met enkele kleine blessures kampen. Beide dubbels verloren ze evenals de 1e mannenenkel van Pieter Schreurs. Vera Prinsen speelde een sterke partij echter was de tegenstander in 3 sets net te sterk. 4-0 achter! Er moest iets gebeuren om de schade te beperken, gelukkig speelde Niek Cornelissen een vaste partij en de eerst punt was binnen.

De 2e dames enkel van Judith Prinsen was close maar ook die viel de verkeerde kant op. Pieter had na zijn enkel te veel last van zijn blessure en Jeroen Rengelink mocht zijn plek in de mix dubbel innemen. Beide Mixen werden gewonnen waardoor de einduitslag 5-3 in ons nadeel werd.
Door de blessures/aangepaste opstelling van ons en de sterke vertoning van Appoldro zat er vandaag niet meer in dan een 5-3 verlies.
Volgende week wacht de nieuwe nummer 2 BECA!

De andere gespeelde wedstrijd Poona J2 – ’t Pluumke’67 J1 eindigde in een 4-4 gelijkspel.

Meer berichten