Cursisten CreatiefKarin exposeren in SKB

Winterswijk - In de centrale gang van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk hangen in de maanden november en december 2018 schilderijen van een deel van de cursisten van Creatiefkarin. Vijfentwintig cursisten hebben elk één werk geselecteerd voor de expositie in het SKB.

Karin Jansen-Loff is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Ze geeft al bijna 15 jaar schilder- en tekenlessen aan zowel volwassenen als kinderen in Winterswijk e.o. Op verschillende dagen van de week geeft ze les aan cursisten die gebruik maken van allerlei materialen. Ze zijn vrij om te maken wat ze willen en kunnen ook allerlei verschillende materialen en technieken uitproberen. Naast het lesgeven werkt Karin in opdracht. Haar specialiteit is portretten, maar ook voor andere kunst kunt u bij haar terecht. Verder geeft ze nog les aan een basisschool als creatieve docent en helpt ze een ochtend bij de DOS van de Vredensehof met het schilderen.

Tijdelijk is het atelier van Creatief Karin gevestigd aan de Wilhelminastraat, maar ze hoopt begin 2019 haar nieuwe onderkomen aan de Oostervoort 11 in gebruik te nemen. U kunt werk van Karin Jansen – Loff en van haar cursisten bewonderen op creatiefkarin.nl of via facebook creatiefkarin. Ook kunt u daar terecht voor informatie en heeft u vragen dan kunt u mailen naar karin.j@chello.nl.

Meer berichten