Foto: PR

Camping biedt bont TOEP-vertier

Toneelvereniging TOEP staat binnenkort op de bühne met het blijspel 'Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is'. Nadat het toneelspel vorig jaar december uitgesteld moest worden wegens familieomstandigheden, zijn de spelers weer begonnen met de repetities om op 17 en 18 november te schitteren op het toneel in het Kottense verenigingsgebouw Wilhelmina.

Kotten - Het plot, geschreven door Frouwke Dijkhuis, speelt zich af in mei op een camping. Die wordt door Toos op eigen wijze gerund. Ze wordt ondersteund door haar nichtje Pim en dat is geen luxe want ze hebben de handen vol aan de campinggasten.

Zo is daar bouwvakker Piet. Hij is op straat gezet door zijn vrouw en probeert op de camping aan zijn trekken te komen. En dan Xavier, een rare vogel die 's nachts de bioloog uithangt. Wat te denken van Arend-Jan met zijn persoonlijke verzorgster Nienke, die hem ook letterlijk op de been houdt. Om het feest helemaal compleet te maken komt de familie Mulder voorbij voor een teambuildingsweekend.

Verloopt dit weekend zo rustig als verwacht of krijgt het een geheel andere wending? Hoe zich dat ontwikkelt is op zaterdag 17 november (20.00 uur) en zondag 18 november (14.30 uur) mee te maken in gebouw Wilhelmina. De regie is in vertrouwde handen van Peter Schot. De entree bedraagt 7,50 euro, tot 12 jaar 4,00 euro.

toep.nl

Meer berichten