De notarissen Roberto Cancian, Ans Post en Erik Oostrik temidden van de vertegenwoordigers van de goede doelen
De notarissen Roberto Cancian, Ans Post en Erik Oostrik temidden van de vertegenwoordigers van de goede doelen (Foto: Ruud Hudepohl)

Goede doelen in het zonnetje tijdens open dag Hobbelink & Buitink Notarissen

Op zaterdag 3 november heeft Hobbelink & Buitink notarissen een druk bezochte open dag georganiseerd.

Winterswijk - Het is dit jaar 25 jaar geleden dat de heren Hobbelink & Buitink de kantoren hebben samen gevoegd. Bovendien bestaat de beroepsorganisatie van notarissen, de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, dit jaar 175 jaar. Dus dubbel feest en daarom reden om een open dag te organiseren.

De lezingen over het testament en het levenstestament werden druk bezocht en vele aanwezigen hebben ook meegedaan aan de prijsvraag, waarbij werd gevraagd hoeveel akten er in de kluis liggen bij Hobbelink & Buitink.

Het jubileum is eerder dit jaar met de medewerkers en hun partners gevierd, maar de notarissen wilden ook graag hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. Aan de medewerkers is gevraagd om vier plaatselijke goede doelen voor te dragen. Aan ieder van deze vier organisaties is een cheque van € 250,00 overhandigd, te weten:

’t Stekkie (vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking), museumwerkplaats Transit Oost, Stichting Bevrijdingsorkest Winterswijk en de Stichting Vrienden van de Jacobskerk.

Mocht u de open dag hebben gemist en mocht u alsnog informatie wensen over een testament of levenstestament, dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een bespreking.

Meer berichten