Sellink juwelier viert 100-jarig jubileum

Afgelopen dinsdag was het exact 100 jaar geleden dat de heer G.F. Sellink zijn Juwelier- en horloge makerij opende. Ton Abbink liet dit niet ongemerkt voorbij gaan. Tegelijkertijd vierde hij zijn jubileum, 50 jaar in werkzaam als juwelier/goudsmid. Ook zijn rechterhand Marga Bongen werkt al 50 jaar bij de firma Sellink.

In verband met dit 100 jaar bestaan, heeft Ton Abbink een wedstrijd uitgebracht. In elke winkel kun je een wedstrijdformulier met 15 vragen afhalen. De hoofdprijs is een wit gouden ring met diamant t.w.v. 1000 euro. Daarnaast er nog drie andere mooie prijzen.

De antwoorden kun je vinden bij de oude foto’s in de etalages van verschillende winkeliers in de Meddosestraat. Het inleveren van de wedstrijdformulieren kan t/m 15 december bij Juwelier Sellink of Galerie Foto-Objectief.

Nu exact 100 jaar later kwam burgemeester Joris Bengevoord Ton Abbink en Marga Bongen feliciteren met dit heugelijke feit. Daarnaast opende de burgemeester de wedstrijd door een lint door te knippen aan het begin van de Meddosestraat. Hiermee was het startsein gegeven van de feestelijkheden.

Meer berichten