De Raad van Elf van de 55-jarige carnavalsvereniging De Knorrepotten.
De Raad van Elf van de 55-jarige carnavalsvereniging De Knorrepotten. (Foto: PR)

Jubilerende carnavalsvereniging De Knorrepotten houdt buutavond

De jubilerende carnavalsvereniging De Knorrepotten houdt op zaterdag 10 november haar jaarlijks buutavond in zaal de Eendracht te Meddo. De Knorrepotten bestaan 55 jaar en vieren dit jubileum het komende carnavalsjaar met extra veel gezelligheid tijdens de buutavond en de carnavalsavond.

Meddo - Tijdens de buutavond is er gelegenheid om de Raad van Elf te feliciteren met dit jubileum. De aanvang van deze avond is 20.11 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. Op de buutavond zijn er natuurlijk weer diverse optredens van Buutreedners. De Buutreedners die dit jaar  gaan optreden zijn de uit Meddo afkomstige Han van de Kapper, Mathilde Geerts uit Weerselo en als laatste Jeroen Bekke afkomstig uit Albergen.

Slogan
Natuurlijk is er ook een optreden van onze eigen dansmarietjes. Zo als gebruikelijk wordt tijdens de buutavond de nieuwe prins/prinses en adjudant bekent gemaakt. Maar Wie o Wie worden het nieuwe prinsenpaar tijdens dit jubileum jaar? De slogan voor het nieuwe prinsenpaar is: 't Geet grote skik worden dit joar, geloof ons moar!'

Tijdens de avond 55 jaar Carnavalsvereniging de Knorrepotten in beeld, beamer presentatie van minimaal 150 foto’s uit het roerige rijke verleden van Anton van de Kapper tot Arjan van de Bakker. De avond wordt afgesloten met een gezellige feestavond.

De kaarten zijn in de voorverkoop voor € 8,00 te koop bij Puts Bazar de Dagwinkel en café Spiekerman. Aan de kassa kost een kaartje €10,00. Zie ook Facebook: C.v. De Knorrepotten Meddo

Meer berichten