Collecte HandicapNL in Winterswijk brengt 1732 euro op

In de collecteweek van maandag 24 t/m 29 september jl. hebben vrijwilligers van HandicapNl in Winterswijk € 1.732,70 opgehaald. Van de opbrangst mag de vrijetijdsgroep voor mensen met een verstandelijke beperking 't Stekkie 50% behouden. Wij bedanken alle vrijwilligers en gevers die hieraan hebben bijgedragen.

HandicapNL is de nieuwe fusieorganisatie van Fonds Verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds. Met de opbrengst worden landelijke en lokale projecten gefinancierd. Op deze wijze heeft 't Stekkie eind september een financiële bijdrage gekregen voor het Stekkieweekend.

HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Wij willen een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken. Waarin je weerbaar bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt. Door je te ondersteunen om het heft in eigen hand te nemen. Familieleden helpen we een bakans te vinden tussen draaglast en draagkracht. En we stimuleren de sociale kring en de complete maatcshappeij om met een open blik naar de mogelijkheden van de mens met een handicap te kijken.

Iedereen hoort erbij, iedereen eerlijke kansen.

Collectant gemist? op de website www.hanidicap.nl kan online gedoneerd worden.

Meer berichten