Nacht-theater speelt een eigen bewerking op de spannende film reservoir Dogs in café De Stam.
Nacht-theater speelt een eigen bewerking op de spannende film reservoir Dogs in café De Stam. (Foto: PR)

Theaterversie van Reservoir Dogs in café De Stam

Winterswijk - Voor Tarantino-fans: de theaterversie van Reservoir Dogs komt naar Winterswijk. Opgefokt, gewelddadig, spannend: de klassieker Reservoir Dogs van Quentin Tarantino gaat de geschiedenis in als een van de meest bijzondere films ooit. De film is altijd al confronterend en in your face geweest, en dat laatste kun je dankzij Nacht-Theater nu letterlijk meemaken. Het theatergezelschap speelt hun eigen versie van Reservoir Dogs op zaterdag 27 oktober in café de Stam.

Zes mannen organiseren een spectaculaire diamantroof. Ze denken een geniaal plan te hebben, maar de politie blijkt exact op de hoogte te zijn van de overval en wacht de bende met getrokken pistolen op. De bendeleden, die elkaar alleen kennen via codenamen als Mr. Orange en Mr. White, vermoeden dat er een rat onder hen is. Is dat zo? En zo ja: wie dan?

Stel je nu bovenstaande plot voor, maar dan recht voor je neus in je favoriete kroeg. Nacht-theater speelt een eigen bewerking op de spannende film, en dat doen ze in het café. Om het theater naar de bezoeker te brengen, in plaats van het gebruikelijke bezoeker naar het theater.

De voorstellingen op zaterdag 27 oktober in Café de Stam beginnen om 21.00 en 22.30 uur. De entree is gratis.

Meer berichten