team 1
team 1

Jeugdteam begint tafeltenniscompetitie met gelijkspel in Landelijke Divisie C

De tafeltenniscompetitie is weer van start gegaan, met als uitspringer dit jaar het eerste jeugdteam dat Landelijk is gaan spelen na het kampioenschap vorig seizoen in de Hoofdklasse.

Tegen het eveneens debuterende team uit Almelo, werd er in het uitduel met 5-5 gelijk gespeeld. Nadat Ruben Grievink de zenuwen van zich af had gespeeld won hij zijn eerste wedstrijd zeer overtuigend met 3-1 in games. Ook zijn 2e en 3e enkelpartij won Ruben met 3-1. Davey Fles speelde goed en knokte voor wat hij waard was ,maar kwam net te kort in zijn 3 wedstrijden.. De verassing van de dag was Timo Scharenborg, die met zijn verdedigende spel voor elk punt moest knokken, mede daardoor speelde hij 2 spannende 5 games, waarvan hij er in naar zich toe trok. In zijn 3e partij moest hij zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Het dubbel Ruben/Davey is goed op elkaar ingespeeld en dat resulteerde in een eenvoudige 3-1 overwinning. Dus gingen er 5 punten mee naar Winterswijk.

Het 2e jeugdteam dat dit seizoen in de 2e klasse uitkomt, speelde zijn eerste wedstrijd uit in Wageningen. De wedstrijd ging overtuigend naar SMD met 9-1, hiermee laten ze gelijk zijn dat ze meedoen om de titel.

Ook de seniorencompetitie is weer van start gegaan. Voor het eerst sinds een lange tijd komen er weer 2 teams uit in de Promotie Hoofdklasse.

Het 1e team met kopman en coach, Jegish Zakharian, aanvullend met 2 jeugdige seniorenspelers Tim Bruggink en Brend Holleman begonnen de competitie in Velp met een klinkende 9-1 overwinning. Alleen Brend verloor na een spannende wedstrijd in 5 games tegen de sterke Abbe Baha Ait. Hiermee staan ze gelijk bovenaan.

Het 2e team begon met een thuiswedstrijd tegen Slagvaardig dat op papier de favoriet was. De avond verliep echter anders. Het werd maar liefst 8-2 voor SMD.Debutant Chris Holleman speelde sterk en won 2 partijen.

Het 3e & 4e team komen beide uit in de 3e klasse. Het 3e team begon met een 8-2 overwinning en het 4e team verloor de uitwedstrijd met 7-3. Team 5 komt als promovendus dit seizoen uit in de 4e klasse en speelde mede door de 3 gewonnen wedstrijd van Jan Freke met 5-5 gelijk.

Meer berichten