Winkel/atelier van Precious Works Winterswijk.
Winkel/atelier van Precious Works Winterswijk. (Foto: Nicole van Heeswijk)

Nicole van Heeswijk opent sieradenwinkel/atelier

Het leven kent mooie én moeilijke dagen: geboorte, huwelijk, verjaardag, feestdagen, overlijden, ze horen bij het leven. Juist die momenten geven veel inspiratie voor de bijzondere sieraden die Nicole van Heeswijk maakt.

Per 1 augustus opentustus opent Nicole haar winkel/atelier Precious Works in Het Continent aan de Jonenstraat in Winterswijk. In de winkel vind je speciale geschenken aan jezelf of een ander. Alle sieraden zijn unica, ambachtelijk en handgemaakt.

Een belangrijk deel van het werk van meester goudsmid Nicole van Heeswijk, bestaat uit het vervaardigen van speciale opdrachten die met de emoties van het leven te maken hebben. Tijdens een persoonlijk gesprek neemt ze alle tijd om uw verhaal en wensen te leren kennen. Emotiesmid is misschien een betere omschrijving voor deze edelsmid die in herinneringssieraden vaak oude sieraden en ook as, vingerafdrukken en haren verwerkt.

Wanneer bijzonder écht bijzonder mag zijn, bent u bij haar aan het juiste adres en Nicole nodigt u dan ook van harte uit om eens vrijblijvend haar 'Precious Works' te komen ontdekken in haar nieuwe winkel/atelier.

Precious Works is gevestigd op de eerste etage aan de Jonenstraat 14 te Winterswijk.

Openingstijden: wo-za 11.00 - 17.00 uur. Op afspraak: 'altijd' open.

preciousworks.nl

info@preciousworks.nl

o6-25006784

Meer berichten