Foto: PR

Schuurman Schoenen na brandschade weer open

Schuurman Schoenen Winterswijk heeft afgelopen zaterdag haar deuren aan de Misterstraat 36 weer geopend. De schoenenwinkel zat een aantal weken dicht wegens de gevolgen van de brand die ontstond in een nabijgelegen pand. Als heropeningsactie ontvangen klanten 20% extra korting op de hele collectie. Deze actie geldt tot en met vrijdag 3 augustus.

Winterswijk - Schuurman Schoenen kenmerkt zich door het uitgebreide aanbod kinder-, dames- en herenschoenen van veel bekende merken. Merken als Ara, Gabor, Ecco, Rieker, Nike, Skechers, Tamaris, Visions, Choizz en Keq zijn slechts enkele van meer dan 80 merken die een beeld geven van de uitgebreide collectie. De visie van Schuurman Schoenen is dat een schoen niet alleen modieus kan zijn, maar bovenal van een uitstekende kwaliteit. Het assortiment biedt trendy, sportieve, comfortabele en stijlvolle schoenen voor het hele gezin.

Schuurman Schoenen is een familiebedrijf en opende in 1954 haar eerste winkel in Borculo. Op dit moment zijn er 40 winkels verspreid over Noord- en Oost-Nederland. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders op het gebied van schoenen voor het hele gezin. Met een breed en betaalbaar assortiment (merk)schoenen van goede kwaliteit, creëert Schuurman een omgeving waar mensen op hun gemak komen winkelen.

Meer berichten