kunst-dagboekje
kunst-dagboekje (Foto: Renée Teunis)

Je eigen kunst-dagboekje maken bij Ankomm'n

Al jaren noteert Renée Teunis, die momenteel ook met haar eigen werk bij Ankomm’n exposeert, haar ideeën en aantekeningen in blanco boekjes. Soms komt bij een ‘gedachtsel’ ook een illustratie. Het is fijn om je gedachten en ingevingen vast te leggen en later terug te kunnen kijken. Maar ook mooi om er eigen ‘afbeeldingen’ aan toe te voegen.

Dat kan op vele manieren, alles is goed want het is jouw persoonlijke boek. Maar het is misschien wel prettig om samen nieuwe technieken te leren en toe te passen. Ideeën en inspiratie opdoen tijdens een gezellige middag bij Ankommn of in het atelier van Renée in Kotten. Daarnaast kan Renée zorgen voor een beginners pakketje met wat verf, potloden en een schriftje. Als je zelf al spullen hebt kun je die meenemen. Er zijn ook andere materialen aanwezig waar je gebruik van mag maken. De voorlopig laatste keer bij Ankomm´n is op zaterdag 21 juli van 14.00 – 16.00 uur.

Ankomm´n vind je aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk – Corle.

Het atelier van Renée Teunis in Kotten is aan de Esinkweg 1.

Voor meer informatie en om je op te geven kun je contact opnemen met Renée Teunis, tel. 06-14916625, of e-mail reneeteunis@gmail.com.

Meer berichten