Foto: Hans Huls

'Met een piepken in de hand' swingen bij Back to Basic

RATUM – Op zaterdag 18 augustus houden Café Schreurs, Muziekvereniging Crescendo Ratum en het Verenigingsgebouw Emma voor de vijfde keer openluchtdisco Back to Basic. Een lustrum dus en dat moet goed gevierd worden.

De organisatie heeft aangekondigd er dit jaar een extra speciale editie van te willen maken. Naast de welbekende DJ die 80’s/90’s muziek draait, wordt er een liveband toegevoegd aan het programma. Dit is de 6 koppige Achterhoekse liveband Curls on Fire geworden. Curls on Fire onderscheidt zich door muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme op het podium en een gevarieerd eigentijds repertoire met elkaar te combineren tijdens een avondvullend programma. Deze liveband staat garant voor een feestje!

In de basis blijft Back to Basic hetzelfde: gezellig ‘met een piepken in de hand’ oude bekenden spreken onder het genot van goede muziek uit alle jaartallen. Kom 18 augustus dus naar het Emmagebouw in Ratum voor een gezellig evenement met live muziek en DJ! Aanvang: 21.30 uur, toegang vanaf 16 jaar, entree €10 (voor 22:30 uur €7,50).

Meer berichten