Foto: Annet Piek

Aangepaste fietsen bij PeGeWe fietsvierdaagse

Winterswijk - De PeGeWe fietsvierdaagse - van dinsdag 24 juli tot en met vrijdag 27 juli - wordt dit jaar voor de 40ste keer gehouden. Ter gelegenheid hiervan zijn er diverse extra's.

De laatste jaren is het al een goed gebruik dat er routes worden uitgezet die geschikt zijn voor scootmobiel en handbike. Dit jaar wil de organisatie ook mensen die zijn aangewezen op een aangepaste fiets, zoals een duofiets, een rolstoelfiets of een tandem, de mogelijkheid geven om minimaal een dag mee te doen. Voor de woensdag, donderdag en vrijdag zijn geschikte routes uitgezet, die leiden naar de gezamenlijke halteplek.

Wie mee wil doen en wel een fietsmaatje, maar geen aangepaste fiets heeft, kan contact opnemen met de organisatie. Samen wordt gezocht naar een oplossing, zoals het huren van een aangepaste fiets. De kosten hiervan zijn dit jaar voor rekening van de PeGeWe fietsvierdaagse. Omdat alles goed te kunnen regelen is het wel belangrijk dat mensen zich bijtijds opgeven. De sluitingsdatum voor het aanmelden voor het gebruik van een aangepaste fiets is woensdag 11 juli.

Voor meer informatie over het meedoen met een aangepaste fiets kan men contact opnemen met de organisatie, bereikbaar via telefoonnummer 06 5706 25 76 of per e-mail: pegewefietsvierdaagse@pgwinterswijk.nl

Meer berichten