Team vrijwilligers in de Sboa v.l.n.r. Rianne, Angelina, Jacqueline, Fatemah
Team vrijwilligers in de Sboa v.l.n.r. Rianne, Angelina, Jacqueline, Fatemah (Foto: Eigen foto)

De speelgoedbank is op zoek naar... jou!

De Speelgoedbank Oost-Achterhoek deelt speelgoed uit aan kinderen komende uit gezinnen met een minimaal bestedingsbudget en leren hen budgetteren. Daarnaast organiseert de stichting activiteiten binnen en buitenshuis. Ook is er een coachingsprogramma opgezet om de gezinnen, maar ook individuele personen weerbaar te maken en handvatten te geven op het gebied van onder andere financiën, administratie, conflictsituaties zoals scheiding/pesten en dergelijke, communicatie met schuldeisers of overheid, seksuele geaardheid en dergelijke.

Om dit ontzettend leuke werk te blijven doen, kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken. Heb jij een paar uurtjes over en wil je deze graag nuttig en gezellig besteden? Vindt je het leuk om in een divers team te werken en zie je in de kinderen de toekomst?

Team-Sboa is op zoek naar:
*vrijwilligers voor de winkel en activiteitenbegeleiding
*Communicatiemedewerker
*Bestuursleden (secretaris, penningmeester)
*Ervaren coach/budgetcoach
*Websitebeheerder (winkeldienst niet noodzakelijk)

Van iedereen wordt verwacht in de winkel mee te draaien. Elke maand wordt er onderling een rooster gemaakt. Jij bepaald wanneer je wilt werken, wel minimaal 2 diensten per maand voor de functies in de winkel.

Voor alle functies geldt; Je bent enthousiast, kritisch, maar reëel, je begrijpt dat elke mening onderbouwd moet zijn met feiten, je staat lekker positief in het leven, minimaal 16 jaar, bent communicatief (Nederlands) vaardig en kan met mensen omgaan zonder enig waarde-oordeel. Voor de bestuursfuncties geldt: minimaal mbo werk/denkniveau, inzicht en verantwoordelijkheid.

Kan jij jezelf wel in bovenstaande vinden? Neem dan contact op of loop even binnen. De winkel en de activiteiten zijn nu toegankelijk op: woensdag 13.00-16.00 uur & zaterdag 09.00-11.00 uur

Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met Rianne via pz@speelgoedbankoostachterhoek.nl

Contact: Torenstraat 9 (voormalig SNS) Winterswijk.speelgoedbankoostachterhoek.nl T: 06-588 956 60

Meer berichten