Foto: eigen foto

Buitenspeeldag Winterswijk in Notaristuin op woensdag 20 juni

Op woensdag 20 juni is het Buitenspeeldag in Winterswijk! In heel Nederland proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 11e editie onbezorgd kunnen spelen.

In Winterswijk wordt van 14.00 tot 17.00 uur. De Notaristuin in het centrum van Winterswijk omgetoverd tot een speelpark waarin van alles te doen is! SPOT Jongerenwerk en Beweeg Wijs bieden deze middag een tof programma aan voor alle kinderen uit Winterswijk t/m 12 jaar.

De hele Notaristuin staat vol met activiteiten zoals balsporten in de pannakooi, bootcamp, dartvoetbal, wielerparcours en stoepkrijten. Daarnaast organiseert Scouting Winterswijk activiteiten zoals bamboestieken, pijltjes schieten en kegelen. Stichting Dream4Kids is er met o.a. circusspellen. Er is een WinkieWei waarin een ranja tank en een reuze sjoelbak staat en voor de jongste kinderen is er o.a. een springkussen, vermaak met ballonnen, reuzebellenblazen, een balansparcours en ander klein spelmateriaal. Ouders zijn ook van harte welkom en speciaal voor hen is er een terras ingericht met medewerking van de HEMA en Van Streek.

De organisatoren hopen dat zoveel mogelijk kinderen deze middag lekker komen buitenspelen want dat is leuk en gezond!
Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Jantje Beton en Actief Winterswijk. Voor meer info zie actiefwinterswijk.nl of spotjongerenwerk.nl

Meer berichten