Omroep Gelderland brengt de zomer naar Miste!

MISTE- Omroep Gelderland komt op 6 augustus een gehele dag naar Miste voor het programma Zomer in Gelderland. Miste is de 3e buurtschap welke meedoet aan het jaarlijkse programma, Kotten en Meddo gingen hen de afgelopen jaren al voor. Het betreft een interactief programma waar naast enkele spellen ook samenwerking en saamhorigheid centraal staat. De opdrachten zijn van te voren niet bekend en krijgt de groep 6 augustus te horen. Dat maakt het allemaal nog leuker. De locatie waar de gehele dag TV en Radio Gelderland aanwezig is, is het weiland tegenover Restaurant de Schoppe.

In de aanloop naar de zomer gaat Omroep Gelderland de plaatsen welke meedoen aan het programma voorstellen. Miste is 10 juni aan de beurt. Afgelopen weken zijn ze 2 dagen in Miste geweest om de mooie buurtschap te filmen. Wat zijn de hoogtepunten van Miste, wat was er belangrijk in de geschiedenis, wat voor mensen wonen er en waarom doen ze mee aan Zomer in Gelderland? Dat is allemaal te zien op 10 juni om 18.20 uur. Daarna wordt deze uitzending elk uur herhaald.

Nu al stemmen
Er kan nu al gestemd worden op de 15 plaatsen die mee doen. Dat kan elke zondagavond vanaf het programma Op weg naar Zomer in Gelderland. Tot 00.00 uur heeft men de tijd om op Miste te stemmen. Ga daarvoor naar de app van Omroep Gelderland (of download die app als u die nog niet heeft) en klik op het zonnetje. De rest wijst zich vanzelf. Dit levert hen ook punten op.

Het is ook belangrijk op 6 augustus dat er heel veel publiek aanwezig is. Daarom is iedereen welkom tijdens de uitzending. Dit weegt weer mee met het aantal punten dat Miste kan krijgen. Ze strijden voor een goed doel welke ten goede komt aan de gemeenschap Miste.

Het team welke 6 augustus gaat strijden bestaat uit: Coach Anke de Roos, Robert Woordes, Henk Berenschot, Wim de Roos, Marjanne Lensink , Monique Pampiermole, Gerwin Doornink, Frank Leemkuil, Vlok van Harten en Herbert Oonk.
Daarnaast zijn ook vanaf het begin Edwin Nijenhuis, Ria Kruisselbrink, Anja Bomers en Agnetha Wechgelaer erbij betrokken om alles in goede banen te leiden.

Meer berichten