Ron Krabben
Ron Krabben (Foto Ben Ophof)

40-jarig jubileum Ron Krabben bij Winterwarm

Een bijzondere mijlpaal: 40 jaar werkzaam bij de zelfde werkgever. Ron Krabben trad op 8 mei 1978 in dienst bij de toenmalige W.V.I. (Winterswijkse Verwarmings Industrie). Toen dit bedrijf in 1984 zelfstandig werd onder de Winterwarm BV liep zijn dienstverband gewoon door. Dus afgelopen dinsdag had Ron de 40 jaar volgemaakt. Woensdag 9 mei werd zijn jubileum gevierd met een feestje bij The Gallery met familie en collega's.

WINTERSWIJK - Ron heeft in al die jaren verschillende functies vervuld bij Winterwarm en ook meerdere cursussen gevolgd om bij te blijven. Met de komst van een computergestuurde CNC-machine verdiepte hij zich in het programmeren van de machine want Ron "deed thuis ook veel met computers" zoals dat toen heette. Op dit moment runt Ron de productieafdeling van de WWH luchtverwarmers en de WCU ventilatoren; directeur Bart Looman had berekend dat Ron de laatste 10 jaar meer dan 20.000 WWH's en meer dan 10.000 WCU's in elkaar heeft gezet.

Dhr. Looman sprak de jubilaris en zijn vrouw Tineke toe en bedankte hem voor zijn inzet in al die jaren. Zijn humor, betrouwbaarheid en collegialiteit werden en worden enorm gewaardeerd.
Namens de collega's sprak Menoedj Girbaran Ron toe en bood een cadeau aan waaronder een in de fabriek gemaakte gitaar omdat Ron een echte bluesfan is. Vandaar dat er nog een verrassing was: Menoedj had een gelegenheidsband geformeerd om het feest muzikaal op te luisteren met mooie bluesmuziek. Dat maakte het tot een paar heel gezellige uurtjes bij de Gallery met een hapje en een drankje.

Meer berichten