Foto: PR Penta Winterswijk

Medailleregen voor turnsters Penta Winterswijk

Winterswijk - Afgelopen weekend vonden in de van Pallandhal in Varsseveld de toestelkampioenschappen 1e t/m 4e divisie regio Oost plaats. Op beide dagen namen een groot aantal turnsters van Penta Winterswijk deel. Op moederdag was het een ware regen van medailles. Een mooi cadeau aan de meegereisde moeders. Wat hebben de dames het geweldig gedaan, we noemen de prijswinnaars, maar dat wil niet zeggen dat de andere dames het slecht hebben gedaan, integendeel.

Op de sprong hebben de volgende dames prijzen behaald: Lynn te Elshof 1e, Jade Derks 2e, Neve Smit 3e en Tjitske de Vries een 2e plek.
Dan de brug: Neve Smit 1e, Nouk Kos 2e, Estelle Stemerdink 2e, Ilse Bruggers een 3e en Tjitske de Vries 1e plek.
Vervolgens het mooiste dames toestel, de balk: Merel Floors 1e, Jade Derks 2e en Tjitske de Vries mocht een gouden medaille in ontvangst nemen.

Het vierde en laatste toestel de vloer: Neve Smit 1e, Kyra Vaartjes 1e, Derlinde Mengers een 2e, Angela van Leeuwen 3e en Dieuwertje Lucas behaalde een 1e plek op dit toestel.
Voor een aantal meiden staan de Nederlandse kampioenschappen nog op de planning. Deze vinden plaats in de weekenden van 26/27 mei in Waalwijk, 2/3 juni in Tilburg en 9/10 juni in Almelo. De andere meiden kunnen aan de slag met de nieuwe oefenstof voor het komende wedstrijdseizoen.

Meer berichten