Foto: Astrid van Walsem

Opa Klarendag bij speeltuin Rozenstraat

Traditiegetrouw opent de Winterswijkse Speeltuin Federatie het nieuwe speeltuinseizoen met Opa Klarendag. Opa Klarendag is een feest voor kinderen.

De Winterswijkse speeltuinvereniging en de WSF organiseren dit feest. Dit jaar wordt Opa Klarendag gehouden op 21 april van 14.00 tot 16.30 uur in de speeltuin Rozenstraat aan de Rozenstraat 45a. De Rozenstraat wordt omgetoverd tot één groot speelparadijs.

Er zijn veel leuke spelletjes die met het thema 'Op een onbewoond eiland' te maken hebben. Er kan worden geknutseld en gegrabbeld. Ook het schminkteam zit voor de kids klaar. Tevens kan er een ritje met de huifkar gemaakt worden. Ook is er een raadspel… misschien win jij wel een leuke prijs! 

Kom op tijd want dan kun je getuige zijn van een spectaculaire opening. Alle kinderen, ook niet leden, zijn welkom en de deelname is gratis. Uiteraard mogen (groot)ouders ook komen kijken. Voor hen is er een koffiekraam met gezellige zitjes.

Een ieder die wil komen wordt verzocht zoveel mogelijk met de fiets naar de speeltuin te komen. De fietsenstalling is bij de openbare basisschool De Schakel.

Ook kunnen wij die dag nog meerdere vrijwilligers gebruiken. Je kunt je aanmelden via secretariaat@speeltuinverenigingrozenstraat.nl

Meer berichten