Foto: PR

Golflessen en toernooien voor iedereen op golfdag


HENXEL - Ieder voorjaar houdt Golf & Country Club Winterswijk een open golfdag op het golfterrein aan de Vredenseweg 150. Naast de onervaren golfers worden ook de ervaren golfers uitgedaagd. De open golfdag is dit jaar op zaterdag 21 april.Wie neem jij mee?

Voor beide groepen zijn er aparte programma's samengesteld. Mensen die nog geen kennis gemaakt hebben met golf óf weinig ervaring hebben kunnen op 2 momenten in de middag (start om 13.00 en 14.00 uur) deelnemen aan een gratis les met naderhand een gratis gezelligheidstoernooi.

Golfers met handicap 54 tot 36 kunnen lessen om 11.00 uur en de les voor golfers met handicap 36 en lager start om 11.45 uur. Om 13.00 uur start de eerste flight van de Open Dag Cup waar men voor 10 euro aan kan deelnemen. Na afloop van de open dag is de prijsuitreiking van zowel het gezelligheidstoernooi en de Open Dag Cup. Vooraf aanmelden via golfclubwinterswijk.nl is gewenst.

Overig aanbod
Naast deze lessen en spelen op de golfbaan worden er de gehele dag demonstraties gegeven, zijn er kinderactiviteiten (waaronder een springkussen), kun je deelnemen aan rondleidingen en wordt er uitleg gegeven over het golfspel en de golfclub. Ook krijg je bij aanmelding tijdens de open golfdag een gratis consumptie. Bij aanmelden als lid krijg je twee maanden gratis gebruik van alle faciliteiten.

golfclubwinterswijk.nl

Meer berichten