Foto: Thoma Enning

Thoma Enning Makelaars viert naamswijziging met Winterswijkers

Winterswijk - Twee weten meer dan één. Het Winterswijkse kantoor Enning Makelaars is recentelijk samengegaan met de bekende regionale makelaar Thoma Post. Het kantoor gaat vanaf nu verder onder de nieuwe naam Thoma Enning Makelaars. Om de naamswijziging te vieren zette de makelaar een winactie op voor alle inwoners van Winterswijk. Gisteren werd de prijs aan de winnaar uitgereikt.

De prijs, een weekend weg naar Maastricht, werd gewonnen door de heer en mevrouw Lammers. De cheque werd gisteravond persoonlijk uitgereikt door eigenaar Tom Schreurs. In Winterswijk is een kaart verspreid met een unieke code. Door deze code online in te voeren maakten zij kans om te winnen.

Thoma Enning Makelaars is een makelaarskantoor met de disciplines wonen, bedrijfsmakelaardij, recreatie en nieuwbouw. Door de naamwijziging is de positie als makelaar op al deze disciplines sterker geworden. Tom Schreurs geeft aan, dat door verder te gaan als Thoma Enning Makelaars, nóg meer kennis en expertise geboden kan worden.

Meer berichten

Shopbox