Foto: PR Present

Present en D66 bezorgen bewoners Pelkwijk leuke middag

Winterswijk - Vijf fractieleden van D66 Winterswijk hebben zondag 25 februari een bezoek gebracht aan circa twintig bewoners van zorgcentrum Pelkwijk. De fractie had zich bij Present Winterswijk gemeld voor een sociaal project. De oudere bewoners krijgen niet zoveel bezoek en daarom werd de fractie aan hen gekoppeld voor de organisatie van een leuke middag.

Na een gezamenlijke kennismaking trotseerden twee fractieleden en een aantal bewoners de kou om samen een frisse neus te halen tijdens een wandeling. De overige bewoners gingen samen met de andere fractieleden sjoelen. Dit gebeurde met een aangepaste sjoelbak, waarbij de stenen rechtop gerold worden omdat sommige ouderen geen kracht meer in hun armen hebben. Tussendoor werden de bewoners door de fractieleden getrakteerd op iets lekkers bij de koffie.

“Kleine moeite, groot plezier”, zo vatte een van de mensen van D66 het samen en hij voegde hier nog aan toe: “Zoals met zoveel dingen, gewoon een keer doen!”

Wil jij alleen of met een groep ook een keer iets voor een ander doen. Informeer dan naar de mogelijkheden bij Present Winterswijk: presentwinterswijk.nl

Meer berichten