Foto: PR

Burgemeester Bengevoord gastspreker bij businessavond Excelsior

Muziekvereniging Excelsior is bekend van haar muzikale optredens, zoals recentelijk de twee uitverkochte voorstellingen van Musical Highlights. En natuurlijk de concertreis naar China vorig jaar oktober. Een activiteit die wat minder in de spotlight staat, maar zeker zo belangrijk; de jaarlijkse avond van Businessclub Excelsior. Een gezellige, inspirerende ondernemersavond.

Winterswijk - Businessclub Excelsior is opgericht om het financieel mogelijk te maken om goed jeugdbeleid te kunnen voeren. De businessclub bestaat uit een diverse groep van ruim 120 ondernemers. Leden krijgen gratis toegang tot de optredens, krijgen publiciteit en als aanvullende service wordt door onze vrijwilligers geassisteerd bij het afvoeren van oud-papier. De leden van de businessclub ontmoeten elkaar tijdens de optredens van Excelsior en tijdens de jaarlijkse businessavond.

Om succesvol te zijn en te blijven hecht Excelsior veel waarde aan het werven, binden en boeien van jeugdleden. De jeugd vormt niet alleen de basis voor een gezond verenigingsleven, maar zij vormen ook de basis voor ondernemend Winterswijk. Alle reden om met onze businessclubleden in gesprek te gaan, en te zoeken naar antwoorden op de vraag:

Hoe maken we Winterswijk nog aantrekkelijker om te ondernemen en te wonen?
Vaak wordt er gesproken over jongeren. Op deze avond willen wij ook graag met hen in gesprek. Er zijn diverse jongeren aanwezig die aan de vooravond staan van hun vervolgstudie, die na hun studie terug zijn gekomen en jongeren die Winterswijk hebben verlaten.

Tijdens de businessavond liggen de gemeentelijke verkiezingen één dag achter ons. Daarom geen campagne leuzen en gemeentepolitiek. Maar een interactief programma, waarbij we met elkaar in gesprek gaan over concrete, praktische oplossingen en inspiratie.

Gastspreker burgemeester Bengevoord
Wie kan deze avond nu beter leiden dan onze eigen burgemeester Bengevoord? Hij is eerder als jongere uit Winterswijk vertrokken voor studie en werk, en nu teruggekeerd. Hij was voor zijn burgemeesterschap ondernemer en lid van businessclub Excelsior. Kortom burgemeester Bengevoord is de ideale spreker voor deze avond. Hij wil de businessclubleden graag leren kennen en met hen in gesprek over op welke manier zij denken dat we jongeren weer terug kunnen halen.

Na afloop van het officiële programma, is er ruim gelegenheid om in een ontspannen sfeer te netwerken en om met elkaar en onze burgemeester in gesprek te gaan.

Aanmelden
Leden van businessclub Excelsior hebben een uitnodiging ontvangen. Maar ook ondernemers die nog geen lid zijn, zijn van harte welkom. Stuur uw aanmelding voor 16 maart, per mail naar businessclub@excelsior-winterswijk.nl

Businessavond Excelsior Winterswijk
Datum: Donderdag 22 maart, ontvangst 19.00 uur, aanvang programma 19.30 uur
Locatie: MFA Pelkpark, Hakkelerkampstraat 55 Winterswijk

Meer berichten

Shopbox