OBK Miste twee keer op de planken met 'High' tea in bakkerij van Schie

Toneelvereniging OBK Miste speelt op zaterdag 24 maart de klucht ‘High’ tea in bakkerij van Schie. Het plot is geschreven door Cocky van Dijk en Michiel Geurtse. De uitvoeringen beginnen om 14.30 en 20.00 uur bij Den Tappen in Miste.

Bakkerij van Schie is niet meer wat het is geweest. Daarom willen meneer en mevrouw van Schie nieuw leven blazen in de bakkerij. Mevrouw van Schie overtuigt haar man met een briljant idee om High Tea party’s te organiseren en een lunchroom op te starten. Kon zij weten dat één van haar medewerkers het wel heel letterlijk neemt……

Een klunzig knecht Jacob zorgt er ondertussen voor dat meneer van Schie gefrustreerd raakt. De verkoopster Wendy van de bakkerswinkel en een vrijgezelle boerin, mevrouw Zultekop brengen het hoofd van meneer van Schie op hol. Het is een hilarische klucht van drie bedrijven over het wel en wee van een bakkerij, zoals u dat nog nooit heeft gezien!

Onder leiding van regisseur Willy Woordes en Soeffleuse Gonnie Wopereis zijn Rianne Geurkink, Gé Oonk, Ria de Roos, Jordi Voskuil, Harrie de Roos, Anja Bomers en Saskia Nijhof druk aan het repeteren.

Meer berichten