Logo winterswijkseweekkrant.nl


Foto: PR

De lente komt eraan! Tuinspecial bij Obelink Vrijetijdsmarkt

De lente is in zicht! We hebben de weken met flinke vorst achter ons gelaten en gaan richting de zomertijd. Hét moment om de tuin weer eens onder handen te nemen zodat je straks lekker met je familie en vrienden kunt barbecueën. Obelink Vrijetijdsmarkt viert de komst van de lente met een tuinspecial op zondag 18 maart. Laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen, barbecues en tuinaccessoires.

Winterswijk - Tijdens de tuinspecial kun je de nieuwe collecties tuinmeubelen bekijken. Plof eens neer op een van onze nieuwste loungesets of diningsets. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de accessoires: van mooie sierkussens tot prachtige haarden en natuurlijk de barbecues! Doe inspiratie op voor jouw tuin en ga goed voorbereid richting de lente.

Op deze zondag 18 maart kun je op de tuinmeubelen afdeling terecht bij de 'Chair of the Year' actie van Hartman. Design je eigen ontwerp van de bekende Sophie stoel en maak kans om je eigen ontwerp te winnen! Je kunt diverse patronen en kleuren toepassen om uiteindelijk jouw perfecte Sophie stoel te ontwerpen. De winnaar ontvangt 6 Sophie stoelen met een bijpassende Hartman tafel.

Acties en aanbiedingen
Naast de Chair of the Year actie heeft Obelink Vrijetijdsmarkt voor deze zondag op de tuinmeubelen afdeling nog wat leuke acties voor je bedacht. Deze acties gelden alleen in de winkel. Bij aankoop van Hartman Sophie stoelen ontvang je een gratis kussen. Bij aankoop van een tuinset boven de 500 euro ontvang je een gratis dienblad. Speel mee en maak kans op een Madison sierkussen.

Een open zondag bij Obelink is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken! Op de tuinmeubelenafdeling wordt je getrakteerd op een lekkere kop koffie vanuit een leuke Piaggio. Je zult hem niet op de snelweg zien, maar wel bij Obelink Vrijetijdsmarkt! Met dit apparaat wordt de lekkerste koffie, cappuccino, latte macchiato en espresso voor je gezet.
Proef de lekkerste hapjes tijdens de live cooking van Campingaz. Geniet van een schnitzel schotel of een kopje koffie met een donut in het restaurant. Voor de kinderen is er een ballonnenclown en ze kunnen uiteraard ook spelen in het speelparadijs!

Obelink Vrijetijdsmarkt aan de Misterweg in Winterswijk is op zondag 18 maart geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

obelink.nl

Meer berichten

Shopbox