Chantal Heuvelman van Kingspan Insulation overhandigt de cheque aan het bestuur van de Winterswijkse Uitdaging.
Chantal Heuvelman van Kingspan Insulation overhandigt de cheque aan het bestuur van de Winterswijkse Uitdaging. (Foto: Daniël Hoitink fotografie & video)

Kingspan Insulation doneert cheque van 500 euro aan de Winterswijkse Uitdaging

Het bestuur de Winterswijkse Uitdaging kreeg donderdag 22 februari, tijdens de opening van het WUh gebouw (voormalig SNS gebouw), uit handen van Chantal Heuvelman van Kingspan Insulation een cheque ter waarde van €500,-. De producent van hoogwaardige isolatiematerialen en oplossingen voor de schil van gebouwen, heeft zich als Vriend aangesloten bij de Winterswijkse Uitdaging en wil zich op deze manier inzetten voor de lokale samenleving.

Winterswijk - “Kingspan stelt zich als doel meer actief betrokken te zijn bij de omgeving waarin wij werken. Veel medewerkers van onze vestiging in Winterswijk wonen in het dorp. Wij hebben er als werkgever dan ook zelf belang bij dat de samenleving waarin onze medewerkers wonen, een plezierige en fijne is”, geeft Chantal Heuvelman, senior marketeer, aan bij de overhandiging van de cheque.

“De Winterswijkse Uitdaging staat middenin de samenleving en maakt veel maatschappelijke initiatieven mede mogelijk. Omdat het een organisatie is die zich, zonder voorbehoud, voor iedereen inzet, hebben wij als Kingspan besloten deze organisatie te steunen door Vriend te worden.”

De Winterswijkse Uitdaging waardeert de steun van bedrijven, zoals Kingspan Insulation. “Kingspan was direct enthousiast over de activiteiten van de Winterswijkse Uitdaging en zal naast de donatie ook medewerking verlenen aan diverse projecten”, vertelt Harrie Gerritsen van de Winterswijkse Uitdaging. “Samen met alle maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven maken we zo Winterswijk nog mooier.”

Over de Winterswijkse Uitdaging
De Winterswijkse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat bedrijven uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Dat doet de Uitdaging door stichtingen en verenigingen te ondersteunen en in contact te brengen met die lokale bedrijven.De Winterswijkse Uitdaging is één van de bijna 70 Uitdagingen die in Nederland actief zijn.

winterswijkseuitdaging.nl

Over Kingspan Insulation
Kingspan Insulation is wereld marktleider op het gebied van Resol en PIR hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Ook levert Kingspan OPTIM-R vacuüm isolatie, met een buitengewoon hoge isolerende werking bij extreem dunne isolatiedikte. Kingspan Insulation is gevestigd in Winterswijk en Tiel en is onderdeel van het grotere Kingspan Group plc, die haar basis heeft in Ierland met een omzet van ruim €2 miljard verdeeld over haar verschillende divisies.

kingspaninsulation.nl

Meer berichten

Shopbox