Logo winterswijkseweekkrant.nl


Laatste groep Vlielandvaarders van het jaar 2016 poseert op Kamp Wenters.
Laatste groep Vlielandvaarders van het jaar 2016 poseert op Kamp Wenters. (Foto: PR)

Kaartverkoop voor musical Kamp Wenters gestart

‘Kamp Wenters’ wordt dit jaar voor de zeventigste keer op Vlieland opgebouwd. Al generaties lang sluiten de leerlingen van groep acht, vroeger de zesde klas, van de openbare basisscholen in Winterswijk hun basisschooltijd af met een weekje Vlieland.

Winterswijk - Dit bijzondere jubileum viert Stichting Wadd’envakanties met de uitgave van een jubileumboek en twee voorstellingen van de musical ‘Kamp Wenters’ in theater De Storm op donderdag 29 maart.

Feest der herkenning
Vrijdag 2 maart was de eerste grote repetitie voor de musical Kamp Wenters, die wordt opgevoerd door leerlingen van alle groepen acht, de leerkrachten, kooktantes en de opbouw- en afbraakploeg.

Regisseur Monique ten Dolle, tevens penningmeester van Wadd’nvakanties en kooktante op Kamp Wenters, heeft er al geweldig veel zin in. “Er komen zoveel dingen in terug die zo kenmerkend zijn voor Kamp Wenters. Het wordt een groot feest der herkenning.”

Jubileumboek
Het jubileumboek geeft met foto’s, verhalen en Vlieland-recepten een inkijkje in Kamp Wenters door de jaren heen. Het boek is voor € 15,- te verkrijgen op 29 maart na afloop van de musical. Daarna bij Boekhandel Holders en Boekhandel Kramer. Het allereerste exemplaar wordt uitgereikt aan burgemeester Bengevoord op 29 maart in Theater de Storm.

Kaarten reserveren
Kaarten voor de musical, voor zowel de middag- als ook de avondvoorstelling op donderdag 29 maart, kosten €7,50 en zijn verkrijgbaar via Theater De Storm. Website: www.theaterdestorm.nl

Volg de voorbereiding op facebook.com/keukentent

Meer berichten

Shopbox