Colubris Recreatief Voetbaltoernooi 2018

FC Winterswijk organiseert in 2018 voor het 38ste Recreatieve Voetbaltoernooi voor vriendengroepen, café's, bedrijven, jongerenclubs, families, et cetera. Het toernooi is in de eerste plaats bekend om zijn gezelligheid, vooral na afloop tijdens de 'derde helft'.In de finaleweek zorgt DJ Your Generation voor de vrolijke noot in de kantine.

Het toernooi is gespreid over twee weken en er wordt gespeeld in de afdelingen: recreatief, bedrijven, dames en overige. De wedstrijden worden gespeeld op het hoofdveld en twee natuurgrasvelden. Woensdag 13 en 20 juni spelen de bedrijven; op donderdag 14 en 21 juni recreatief, dames en overige.        
De kandidaat-deelnemers kunnen alleen inschrijven voor het toernooi, waarna de organisatie de teams verdeelt over de vier afdelingen. 'Recreatief' is echt recreatief, maximaal 3 actieve voetballers, geen eerste elftalspelers. Voor de afdelingen bedrijven, overige en dames gelden geen beperkingen.

Meer informatie en inschrijfformulieren bijMarjon Beeks, beeks@chello.nl, 06-28083955 of Joey Frielink, joeyfrielink@gmail.com, 06-48534840.
                        
                

Meer berichten