Logo winterswijkseweekkrant.nl

Oud-Winterswijkse lanceert webshop voor de voedende vrouw

Noraly van der Hulst-Oonk is in mei 2017 moeder geworden en geeft zelf sinds die tijd borstvoeding. “Ik geef inmiddels al zo’n 8 maanden borstvoeding en ik ben nog niet van plan om hiermee te stoppen.” zegt ze hier zelf over.

Ze is ontzettend fan van shoppen en heeft kasten vol kleding. “Ik heb heel veel kleding, maar ik kwam er tijdens het voeden achter dat veel kleding ineens niet meer zo praktisch is. Deze kledingstukken zijn namelijk niet geschikt om in te voeden en blijven nu dus in mijn kast liggen.” Nu, denk je misschien: “Ga lekker shoppen”, maar Noraly vertelt dat ook dat eigenlijk best tegen valt. “Je hebt voedingskleding, maar dat is vaak zwangerschapskleding met voedmogelijkheid. Bij die kledingstukken is er ruimte voor een flinke buik. Na maanden voeden, is die buik wel verdwenen. Ik wilde gewoon leuke modieuze kleding, die toevallig ook geschikt is om in te voeden.”

Zo was het idee geboren! Een website waar allerlei leuke items van verschillende winkels worden verzameld. Er zijn kledingstukken die gemaakt zijn om in te voeden, kledingstukken met clips zodat de borst gemakkelijk bereikbaar is en ‘normale’ kledingstukken die volgens Noraly geschikt zouden moeten zijn om in te voeden.

“Een vrouw die borstvoeding geeft heeft al genoeg om zich zorgen over te maken. Wat moet ik aan en waar vind ik het, zou niet ook zo’n zorg moeten zijn. Nu doe ik al het uitzoekwerk en kan een ander daarvan profiteren.” zegt Noraly.

De website is gelanceerd op 1 januari jongsleden: voedingskleding.com en te volgen op www.facebook.com/voedingskleding/

Meer berichten

Shopbox