Tineke Zomer verkozen tot lijsttrekker van GroenLinks

De leden van GroenLinks in Winterswijk hebben Tineke Zomer unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

De afgelopen weken is door een enthousiaste groep hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma en is de lijst met kandidaten samengesteld. Het verkiezingsprogramma met de titel 'Winterswijk 100% groen en sociaal' werd na een goede discussie door de leden vastgesteld. Ook de kandidatenlijst werd na stemming goedgekeurd. Op deze lijst staan 15 leden van GroenLinks die zeer gemotiveerd zijn om Winterswijk de komende jaren groener en socialer te maken met als motto 'voor iedereen en iedereen doet mee'.

Na Tineke staan vervolgens Peter Beker, Peter Voogt, Paul Puntman en Petra Borsboom op de lijst. Lijstduwer is Joop Klein Haneveld.

Na vier jaar niet zichtbaar actief te zijn geweest in de lokale politiek keert Tineke terug in de politieke arena. Van 2007 tot 2014 is ze raadslid voor Progressief Winterswijk geweest waarvan de laatste vier jaar ook fractievoorzitter. Ze heeft er enorm veel zin in om samen met de andere kandidaten zich sterk te maken voor een 100% groen en sociaal Winterswijk in de komende periode.

Meer berichten