Rotary Santa Run
Rotary Santa Run (Foto: rechtenvrij)

Santa Run tijdens Winterswijk Wonderland

Rotary Club Winterswijk  houdt op zondagmiddag 17 decembervoor de tweede keer de Santa Run. Deze vindt plaats tijdens Winterswijk Wonderland. De Santa Run is een liefdadigheidsloop in kerstsfeer, waaraan jong en oud meedoen.

De deelnemers rennen een traject van 5 kilometer als Kerstman rond het centrum van Winterswijk. Voor de jeugd tot 15 jaar organiseren we een free runners parcours. Zij gaan onder begeleiding van officiële free run instructeurs van Penta Winterswijk een leuk en uitdagend parcours volbrengen met de kerstmuts op.

Doe mee en geef je op samen met je vrienden of je sportteam

Afbeeldingsresultaat voor rotary santa run

Je kunt met de hele familie, buurt of vriendenclub meedoen aan deze oergezellige en onvergetelijke middag. Ook bedrijven, clubs, teams en schoolklassen zijn van harte welkom om zich in te schrijven. Daag elkaar vooral uit om mee te doen! De start is om 14.00 uur en het inschrijfgeld bedraag € 10,- per persoon voor de Santa Run (inclusief Kerstmanpak) en € 5,- per kind voor het free run parcours (inclusief kerstmuts). De free runner met de meest feestelijke kleding ontvangt ook nog eens een mooie prijs. Voorafgaand is er een gezamenlijke warming-up vanaf 13.45 uur.

Meer berichten