Logo winterswijkseweekkrant.nl


"Je waant je volledig in een fantasiewereld naar keuze", aldus initiatiefnemer Glenn van 't Hooft van Infinity VR.
"Je waant je volledig in een fantasiewereld naar keuze", aldus initiatiefnemer Glenn van 't Hooft van Infinity VR. (Foto: PR)

Infinity VR room: gezellig samen gamen in een relaxte sfeer

De eerste VR room in Winterswijk is een feit, waarmee er een invulling is gevonden voor het gezamenlijk kunnen gamen in een relaxte sfeer.

(van de redactie)

WINTERSWIJK - "Je waant je volledig in een fantasiewereld naar keuze", aldus initiatiefnemer Glenn van 't Hooft. ''Voor je naar Infinity VR komt, kun je een reservering plaatsen via onze website, waar je direct de game naar keuze kunt kiezen. Alle spellen die wij in ons assortiment hebben, zijn door ons en een aantal bekenden getest. Zo zijn wij er zeker van, dat deze spellen aan onze eisen voldoen. Zo is het mogelijk om een escape room te kiezen, waarbij één persoon zich door middel van de VR bril in de ruimte bevindt en de anderen via de televisie meekijken die zich in de ruimte bevind. Maar je kunt ook in de schoenen staan van een soldaat, een robot die zijn fabriek moet beschermen of ontmantel een bom samen met je vrienden."

Gezellige woonkamer
Er zit veel verschil in de aangeboden spellen waarmee iedereen wel wat kan vinden dat ze leuk vinden. Dit alles wordt aangeboden in een ruimte, dat ingericht is als een gezellige woonkamer. Met aan de zijkant een grasmat als ondergrond om het speelveld te markeren. Het is mogelijk om vanaf een uurtje te boeken. Je krijgt daar een flesje frisdrank en een zakje chips bij om het nog gezelliger te maken.

Realistisch
Door de VR bril lijkt het allemaal zeer realistisch en waan je je in enkele ogenblikken echt in een andere wereld. Waan je in een droomwereld waar alles mogelijk is. Alles is mogelijk in de wereld van VR. Betreed tot maximaal vier personen tegelijk de VR room, waarbij er één bril aanwezig is om de VR wereld te betreden. Iedereen kan het spel van de speler mee ervaren via een televisiescherm in de kamer. Help mee de puzzels te ontrafelen of de vijanden te verslaan.

Open dag
Van 't Hooft: ''Na vele aanvragen gooien wij de deuren opnieuw open op zaterdag 23 september. Er kan een kijkje genomen worden in onze gezellige vormgegeven VR woonkamer, om eens mee te maken wat VR gaming is. Op de open dag kan er ook direct geboekt worden, om daarna gezellig met 4 vrienden of familieleden in de virtuele wereld te stappen. Kom het zeker een keer ervaren! Wij zijn geopend van 13.00 tot 17.00 en 19.00 tot 22.00 uur.''

Iedereen is welkom op de open dag op zaterdag 23 september op de locatie van I nfinity VR aan de Sint-Elisabethgaarde 2A in Winterswijk

infinity-vr.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox